, ,

Hrana pentru Pisici Hill’s SP Adult Hairball Indoor cu Pui 3 kg

Hill's
Disponibilitate:

Stoc epuizat


195,46 lei

Stoc epuizat

Hrana uscată pentru pisici HILL’S SCIENCE PLAN Hairball Indoor este special creată pentru a evita formarea de ghemelor de păr la pisicile adulte de apartament.
⦁ Advanced Fiber Technology pentru a reduce formarea ghemelor de păr
⦁ Cantitate redusă de grăsimi și calorii pentru greutatea corporală ideală
⦁ Proteine de înaltă calitate pentru musculatură

Recomandat pentru:
⦁ Pisici adulte 1-6 ani, pentru a ajuta la reducerea ghemelor de păr la pisicile de apartament.

Nu este recomandat pentru:
⦁ Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptare, pisicile trebuie să consume hrana umedă sau uscată HILL’S SCIENCE PLAN Kitten.

Informații suplimentare:
⦁ Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment petrecut împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL’S SCIENCE PLAN este pregătit să îi ofere pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.
⦁ Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

GHID DE HRĂNIRE

SFATURI UTILE

⦁ Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
⦁ Folosiți pentru prima dată această hrană? Amestecați hrana nouă cu hrana curentă, crescând treptat cantitatea hranei noi și reducând cantitatea hranei curente, pe o perioadă de 7 zile.
⦁ Mențineți apă proaspătă la dispoziție tot timpul!
⦁ Nevoile nutriţionale ale animalelor de companie pot să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
⦁ Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

INGREDIENTE
Pui: făină din carne de pui (15%) şi curcan, porumb, orez, făină de porumb, celuloză, minerale, enzime digestive, ulei de soia, grăsime animală, taurină, vitamine, oligoelemente şi beta-caroten. Cu antioxidant natural (amestec de tocoferoli).

Spread the love
SKU: 604140 Categorii: , , Etichete: ,
Brand

Spread the love

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hrana pentru Pisici Hill’s SP Adult Hairball Indoor cu Pui 3 kg”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…

COȘ CUMPĂRĂTURI

close