, ,

HRANA USCATA PISICA BEWI 5 KG

Bewi
Disponibilitate:

Stoc epuizat


Hrana uscata Premium pentru pisici adulte.

59,99 lei

Stoc epuizat

Hrana uscata Premium pentru pisici adulte.
– Crochete gustoase
– Proportie ridicata de carne de pui (23%)
– Fara coloranti , arome sau conservanti artificiali
– Fara proteine din soia.
– Cu taurina pentru sanatatea ochilor si a inimii
Concentratia de nutrienti din hrana uscata este cu aproximativ patru ori mai mare decat in hrana umeda din cauza lipsei apei din continut.
Cheltuielile cu hrana pot fi reduse considerabil prin hranirea cu hrana uscata. Mai mult decat atat, hrana uscata are avantajul ca puteti da acces liber pisicii la hrana, avand optiunea de a manca portii mici, de mai multe ori pe zi, asa cum ar face si in
mod natural. Crochetele crocante stimuleaza masticatia.
Ingrediente: Grau; Porumb; Faina din carne de pasare (cel putin 23 % Pui); Faina din jumari; Grasime de pasare; Ficat de pasare, hidrolizat; Fosfat dicalcic; Pulpa de fecla de zahar; Clorura de sodiu
Analiza ingredientelor: Proteina 30,0 % , Continut de grasimi 10,0 % , Fibre brute 1,8 %, Cenusa bruta 7,5 %, Umiditate 10,0 %, Calciu 1,2 %, Fosfor 0,9 %, Sodiu 0,3 %, Magneziu 0,1 %, Vitamin A 9.000 I.E., Vitamin D3 900 I.E., Vitamin E 100 mg, Taurina 875 mg
Recomandari de hranire:
Greutatea pisicii: 2 – 3 kg – Cantitate / zi: 40 – 60 g
Greutatea pisicii: 3 – 5 kg – Cantitate / zi: 60 – 90 g
Greutatea pisicii: 5 – 7 kg – Cantitate / zi: 90 – 115 g
Fabricat in Germania.
Ambalaj: 1 kg, 5 kg si 20 kg.

Pisicile au trait alaturi de oameni inca de acum 2000 de ani.
In tot acest timp, obiceiurile lor alimentare nu s-au schimbat prea mult fata de rudele lor care traiesc libere in salbaticie.
Pisicile salbatice vaneaza animale mici, de mai multe ori pe zi, pe care le mananca atunci cand vor, profitand de timpul lor asa cum doresc, ca animale solitare. Pisicile sunt carnivore veritabile, asa ca au nevoie de carne ca parte importanta din dieta lor de baza. Pentru a-si satisface cerintele nutritionale, o pisica ar trebui sa prinda 10-12 soareci zilnic!
Acest lucru are consecinte importante pentru o dieta cu un nivel ridicat de calitate, sanatoasa pentru pisicile noastre moderne care traiesc in casa:
Ingredientul de baza al hranei lor ar trebui sa fie o proportie mare de carne.
Nutrienti speciali care se regasesc numai in carne (de exemplu, taurina) trebuie sa fie prezenti in cantitati adecvate in hrana pentru pisici.
Obiceiurile nutritionale speciale ale pisicilor ar trebui sa fie luate in considerare in modul lor de hranire, si ar trebui sa i se acorde pisicii posibilitatea de a manca portii mici, pe tot parcursul zilei.

Spread the love
SKU: BEWI5 Categorii: , , Etichetă:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “HRANA USCATA PISICA BEWI 5 KG”

There are no reviews yet.

COȘ CUMPĂRĂTURI

close