Canagan – hrana fara cereale pentru caini si pisici

Alimentele stramosilor lor

De-a lungul veacurilor, omul si cainele au evoluat alaturi, traind si vanand impreuna, protejandu-se reciproc intr-o alianta unica. Canagan a fost creat pentru a onora aceasta legatura.

Toti cainii sunt descendentii directi ai lupilor domesticiti de stramosii nostri antici, iar nevoile lor alimentare au ramas practic neschimbate pana in prezent.

Hrana adecvata pentru caini si pisici

Producatorii traditionali de produse pentru caini si pisici au sacrificat valoarea nutritiva prin utilizarea unor ingrediente mai ieftine si mai putin accesibile din punct de vedere nutritional.

Nutritionistii nostri au analizat atent nevoile dietetice ale pisicilor si cainilor pentru a produce o hrana care sa imite dieta ancestrala a animalului tau, hrana Canagan.

De ce sa alegi fara cereale?

Cainii si pisicile sunt adaptate consumului de carne. La fel ca toate carnivorele, le este greu sa digere cereale. Acest lucru este evidentiat deoarece nu au enzima numita amilaza in saliva lor. Ceea ce ajuta la descompunerea acestor carbohidrati amidonici.

Canagan a eliminat toate cerealele din reteta:

A crea un aliment cu un continut ridicat de carne, care sa respecte mancarea naturala a stramosilor.

Cerealele, cum ar fi porumbul, graul si orzul, au fost legate de alergii canine, cu simptome variind de la stomac deranjat pana la mancarimea palida. Chiar daca animalul dvs. Nu are alergii, aceste boabe sunt mult mai putin digerabile si au o valoare nutritionala limitata in comparatie cu carnea, dar sunt prezente in majoritatea alimentelor pentru animale de companie.

Afișez 1 - 15 din 42 de rezultate

COȘ CUMPĂRĂTURI

close