TERMENI SI CONDITII

1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre GALAXY ACTIVE MEDICAL SRL, prin intermediul magazinului virtual Petactiv.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre Petativ.ro. Astfel, urmatorii termeni vor insemna: Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda. Vanzator – societatea comerciala GALAXY ACTIVE MEDICAL SRL, avand sediul social in Bucuresti, Sector 1, Str. Triumfului, Nr. 129. Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator. Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul) c. Termeni si conditii Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) si in momentul in care factura este emisa si comanda este ridicata de catre firma de curierat, sau livratorul propriu(in Bucuresti), fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii se face telefonic, sau pe e-mail. Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat; b. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Petactivro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

6. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului Petactiv.ro. Petactiv.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

7. TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 5 zile lucratoare.

8. FACTURARE – PLATI

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului Petactiv.ro includ T.V.A. conform legii in vigoare. Petactiv.ro are ca si modalitate de plata Ramburs si Ordin de plata (OP). Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Vanzatorul Petactiv.ro va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii prin adresa de e-mail, sau/si fizic prin firma de curierat, atasata la colet. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele de livrare si facturare.

9. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, conform optiunii Clientului. Livrarea in Bucuresti si zonele apropiate este GRATUITA peste suma de 100 lei, iar pana in suma de 100 lei, se percepe un cost transport de 20 lei. In restul tarii, livrarea este GRATUITA peste suma de 200 lei, iar pana in suma de 200 lei, se percepe un cost transport de 20 lei. b. Transport – Ambalare In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza . Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

10. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Petactiv.ro sau Curier partener, Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile, cu conditia ca, produsele returnate sa nu fie deteriorate/sparte.

11. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

12. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

13. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14. NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul, de spargerea.acces neautorizat al site-ului sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet. Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Petactiv.ro si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

16. POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

În această declarație termenul „cookie” este folosit pentru a desemna fișierele cookie precum și alte astfel de dispozitive care sunt reglementate de Directiva UE privind confidenţialitatea şi comunicaţiile electronice. 1. Ce sunt cookie-urile? Un cookie este pur și simplu un fișier text care conține mici fragmente de date, stocate pe computer sau alt dispozitiv atunci când vizitați un site web. Cookieurile sunt folosite pentru a facilita navigarea pe site-uri web pe care le vizitați, dar nu colectează informații stocate pe computer sau în fișiere. Cookie-urile asigura maximum de acuratete a serviciilor și, astfel, facilitează utilizarea unui browser web. Pentru a vă proteja confidențialitatea, browserele web permit accesul la o pagină web pentru fișierele cookie care au fost deja introduse pe calculatorul dumneavoastră. 2. De ce folosim cookie-urile? Noi folosim cookie-uri pentru a afla mai multe despre modul în care utilizatorii navighează paginile noastre web, ceea ce ne confera noua posibilitatea de a vă oferi o mai bună informare adaptata la nevoile dumneavoastra individuale și de a îmbunătăți experiența dvs. pe site-urile noastre. Cookie-urile memoreaza tipul browser-ului web pe care il utilizati și alte browser add-on-uri instalate pe computer. Ele memoreaza, de asemenea, alegerile pe care le faceti, cum ar fi limba sau regiunea. Ele sunt salvate ca setări implicite și sunt utilizate atunci când vizitați site-ul din nou. Aceste fișiere, de asemenea, permit utilizatorilor de Internet să evalueze paginile web si sa posteze comentarii. 3. Ce tipuri de cookie-uri folosim? Cookie-urile strict necesare Acestea sunt cookie-urile esențiale care vă permit ele va permit sa va deplasati prin site-urile noastre de Internet si sa utilizati caracteristicile noastre. Fără ele, nu pot fi furnizate serviciile de înregistrare și accesare. Aceste cookie-uri nu colectează informații despre dumneavoastra, care ar putea fi folosite pentru comercializare sau pentru a verifica unde ati navigat pe internet. Cookie-urile de performanță Acestea colectează informații despre modul în care utilizați un site web, de exemplu, care pagini te vizitati cel mai adesea. Aceste cookie-uri nu va identifica pe dumneavoastra ca individ. Toate datele sunt adunate si cumulate anonim. Aceasta sunt folosite doar pentru a ne ajuta sa imbunatatim performantele site-urilor noastre de Internet. Cookie-urile de funcționalitate Aceste cookie-uri ne permit sa memoram alegerile pe care le faceti (cum ar fi numele dumneavoastra de utilizator, limba sau regiunea in care va aflati) pentru a asigura o experienta online mai personalizata. Ele memoreaza modificările efectuate la dimensiunea textului, fonturi și alte părți de pagini web pe care le puteți personaliza. Ele pot de asemenea permite vizitatorilor sa urmareasca materiale video, sa joace jocuri si sa se angajeze cu instrumente de socializare, cum ar fi bloguri, chatroom-uri si forumuri. Informațiile pe care le colectează pot fi făcute anonim. Nu pot urmări alte siteuri pe care le vizitați. Cookie-urile care vizeaza un obiectiv / de reclama Acestea ofera reclame sau mesaje relevante pentru dumneavoastra și interesele dumneavoastra. Uneori Cookie-urile care vizeaza un obiectiv sunt legate de alte site-uri, de exemplu, site-uri de socializare. Cookie-urile temporare sau pe termen lung În cadrul acestor patru tipuri de cookie, cookie-urile sunt clasificate, fie ca temporare (cookie-uri „sesiune”) sau pe termen lung (cookie-uri „remanente”). Cookies „sesiune” face legatura actiunilor dumneavoastra intr-o singura sesiune. Aceasta „sesiune” începe atunci când pagina web este deschisa și se sfarseste atunci când aceasta este închisa. Apoi, cookie-ul este șters pentru totdeauna. Cookie-uri ” remanente ” rămân pe un calculator sau alt dispozitiv pentru o anumită perioadă de timp. Ele sunt activate în mod automat atunci când vizitați un anumit site. 4. Cum se blocheaza sau se șterg cookie-urile? Dacă decideți că nu sunteți mulțumit cu utilizarea de cookie-uri pe acest site, le puteți șterge cu ușurință din folderul cookie al browser-ului. Asemenea, puteți seta browser-ul pentru a bloca cookie-uri sau pentru a trimite o notificare de avertizare înainte ca un cookie sa fie stocat pe calculatorul dumneavoastră..
Spread the love

COȘ CUMPĂRĂTURI

close